FAQ

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna

Vart skickar ni era varor ifrån?

Alla varor som vi säljer på hemsidan lagerhåller vi själva på vårt egna lager i Västervik. Detta ger oss full kontroll över att produkterna vi skickar är i gott skick och vi på ett enkelt och snabbt sätt kan inspektera orders vi skickar.

Hur lång tid tar leveransen av min beställning?

Din beställning packas oftast samma eller nästkommande dag. Transporten för din beställning bokas direkt via några av våra fraktbolag vi använder. Det brukar i genomsnitt ta ca 1-3 dagar för leveransen från det att beställningen är upphämtad. Upphämtning varier mellan diverse fraktbolag. Vissa undantag för orter som ligger inom DHL’s uddaorts register, där de inte har utleveranser varje dag.

Kan man hämta sin beställning själv?

Eftersom vi har eget lager så går det jättebra. Välj alternativet för att hämta själv när du gör din beställning så kontaktar vi er.

Har ni garantier på era produkter?

Våra garantier hittar du här

Kan jag delbetala min beställning?

Genom vår leverantör av betalningslösningar, Payson, kan du dela upp din betalning på 3, 6, 12 månader och 24 månader.

Jag vill returnera min order, hur går jag tillväga?

Har du beställt fel eller ångrar ditt köp så har du givetvis 14 dagars ångerrätt. Kontakta oss på info@viktskivan.se så hjälper vi er. Observera att på återbetalningsbeloppet förbehåller vi oss rätten att dra av en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde vid använd eller skadad produkt. Vi krediterar beloppet för dina varor så fort vi har behandlat returen.

Vad är det för märke på era produkter?

Detta är en fråga som ofta återkommer, vi saluför enbart vårt egna märke, VS Equipment. Detta för att kunna ge er bästa pris genom direkta inköp från fabrik. Vissa varor väljer vi att inte branda med detta märke då vi hellre vill leverera lägsta pris till dig som kund. Alla varor granskar vi själva och går igenom för att se till att dem följer den höga kravbild vi ställer på våra produkter. Vår vision är att enbart leverera produkter av högsta klass till mycket rimliga priser.

Har du några flera frågor som du saknar svar på här kan du kontakta oss på info@viktskivan.se