Publicerad den

Hur du bygger ett hemmagym! Del 1

Designat för att passa alla personer, utrymmen och budgetar kan ett hemmagym hjälpa dig att nå dina träningsmål utan att lämna bekvämligheten av ditt hem. Att bygga ett hemmagym kan verka överväldigande till en början, men med högkvalitativa och prisvärda produkter från Viktskivan kan du skapa ett anpassat hemmagym som fungerar för dig.

FÖRDELAR MED ETT HEMMAGYM Ett hemmagym kan vara en värdig investering för nästan alla utrymmen. De erbjuder obegränsad flexibilitet när det gäller tid, plats och träningsstil. Ett hemmagym är öppet 24/7, så det är tillgängligt när du vill. Dessutom är du bara några steg bort från din nästa träning. Hemmagym tillåter också att du tränar i din egen takt. Kanske den största fördelen med ett hemmagym är den nästan oändliga anpassningen av utrustning och verktyg för att matcha dina specifika behov och träningsstil. när dina träningsrutiner utvecklas kan ditt hemmagym också utvecklas.

Att bygga ett hemmagym kräver inte att du spenderar för mycket tid eller pengar. Fördelen med att ha ditt eget hemmagym är att du kan anpassa ditt utrymme efter dig och dina träningsmål. Till exempel, om du har styrketräning som träningsform kan du ha ett hemmagym fullt av fria vikter. Å andra sidan, om du föredrar mer konditionsbaserad träning, finns det många alternativ för det också.

MUST HAVE-UTRUSTNING FÖR HEMMAGYM Varje hemmagym ser annorlunda ut. Det beror på att ditt hemmagym bör ha utrustning som är unikt anpassad för dina mål, ditt utrymme och din budget. Hos Viktskivan har vi precis vad du behöver för att skapa ett hemmagym som matchar dina mål och träningsstil. Börja med det grundläggande – motståndsbands och hantlar. Om du vill bygga muskler kan du överväga att lägga till en skivstång, viktskivor och en träningsbänk. Införliva utrustning som kettlebells och hex hantlar i din högintensiva intervallträning. Multifunktionell utrustning som ett powerrack och tillbehör kan ge mångsidighet till din träningar. Genom att välja rätt utrustning för att möta dina mål kan du träna hur du vill, när du vill, var du än är – hemma.

Här hittar du ett av våra paket för hemmagym!